ترمومتر تماسی دیتالاگر 4 کاناله LUTRON TM-947SD

ترمومتر چهارکاناله دیتالاگر لوترون TM-947SD

ترمومتر تماسی lutron TM-947SD: این ترمومتر جزء دماسنج های با کاربرد صنعتی می باشد.

این دماسنج پرتابل با دقت بسیار بالا و سنجش دما در 4 نقطه مختلف و نمایش همزمان آنها و تا 1300 درجه سانتی گراد بوسیله پرابهای تیپ K,J,T,E,R,S و PT100 در سنجش دمای سطوح کاربرد دارد.این دیتالاگر دما قابلیت اتصال به کامپیوتر را با نرم افزار مخصوص داراست

برند لوترون lutron تایوان نمایندگی انحصاری در ایران ندارد و توسط چند شرکت وارد می شود. فروش دما سنج های تماسی lutron و دیگر برندهای مطرح دنیا توسط این شرکت با مناسب ترین قیمت انجام می گیرد.

جهت خرید ترمومترTM-947 SD lutron و انواع ترموکوپل ها و آگاهی از قیمت ترمومتر تماسی فوق وانواع ترمومترهای مشابه آن و دیگر محصولات ابزاردقیق lutron با شرکت تماس بگیرید.

نام های مشابه: به این دستگاه حرارت سنج، دماسنج صنعتی، ترمومتر نیز گفته می شود. نام آن درعربی: مقیاس الحراره بالاشعه تحت الحمراء، درجه الحراره ، و به انگلیسی Thermometer می باشد.

جهت دریافت مشخصات فنی این دستگاه به قسمت اطلاعات بیشتر و جهت آگاهی از نحوه کار (طرز کار) آن و دریافت pdf کاتالوگ یا datasheet دیتا شیت ترمومتر تماسی TM-947SD lutron به قسمت دانلود مراجعه فرمایید

ترمومتر تماسی دیتالاگر 4 کاناله LUTRON TM-947SD
4CHANNEL THERMOMETER LUTRON TM-947SD
قابلیت اتصال پراپ های تیپ : J/K/T/E/R/S/PT 100
قابلیت اندازه گیری
Type K : -100 to 1300 oC
Type J : -100 to 1200 oC
Pt 100 : -199.9 ~ 850 oC

قابلیت اندازه گیری و نمایش همزمان دما 4 محیط

قابلیت اتصال به PC توسط کابل RS-232 و USB و نرم افزار مربوطه

قابلیت ثبت مقادیر روی کارت حافظه جانبی تا 16 گیگا بایت

انواع ترمومتر
در بخش بهداشت و درمان ، ترمومتر جهت اندازه‌گیری دمای بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد که شامل انواع ذیل است:

1) ترمومترهای دهانی که در زیر زبان قرار می‌گیرند.

2) ترمومترهای مقعدی که در داخل رکتوم جای می گیرند.

3) ترمومترهای چندمنظوره که می‌توانند با قرارگیری در مناطق مختلف بدن مانند زیر زبان ، رکتوم یا زیر بغل ، دمای بدن را محاسبه نمایند.

4) ترمومترهای گوشی که در داخل مجرای گوش خارجی قرار می‌گیرند.

5) ترمومترهای پایه‌ای (Basal): این ترمومترها بسیار حساس هستند و با قرارگیری در زیر زبان و یا داخل رکتوم ، تغییرات بسیار اندک دمای بدن را محاسبه می‌نمایند. این ترمومترها به طور شایع ، در تعیین زمان تخمک‌گذاری در خانم‌ها مورد استفاده واقع می‌شوند.

ترمومترهای دهانی و مقعدی ، از یک لوله شیشه‌ای بسته تشکیل می‌گردند که حاوی یک مایع مانند جیوه است. ارقام درج شده روی لوله ، معرف مقیاس‌های مربوط به اندازه‌گیری دما می‌باشند.
با افزایش یا کاهش دما ، جیوه دچار انبساط یا انقباض گردیده و با حرکت رو به بالا یا پایین در داخل مسیر بسیار باریک خود ، میزان تغییرات دما را مشخص می‌کند.
یک ناحیه تنگ در ابتدای مسیر لوله امکان حرکت رو به بالای جیوه را فراهم ساخته ولی از بازگشت سریع جیوه به داخل مخزن جلوگیری می‌کند. پس از استفاده ، تکان دادن ترمومتر منجر به بازگشت جیوه به داخل مخزن می‌شود.
ترمومتر باید در حدود 4 دقیقه در تماس مستقیم با مخاط مربوطه قرار گیرد. تعیین درجه حرارت از راه مقعدی ، به طور معمول اندکی دقیق‌تر از روش دهانی است.
ترمومترهای جدید ابداعی امکان ارایه درجه حرارت با سیستم دیجیتالی را به منظور تسهیل در خواندن دما دارا می‌باشند. در عین حال این ترمومترها دارای ویژگی‌های دیگری از قبیل تولید صدا در پایان اندازه‌گیری دما و یا دارا بودن لوله‌های قابل انعطاف ‌به منظور جلوگیری از شکستن می‌باشند.

ترمومترهای گوشی
این دسته از ترمومترها ضمن قرارگیری در مجرای گوش خارجی ، با محاسبه میزان اشعه مادون ‌قرمز ساطع شده از سطح پرده گوش (Tympanic embrane) ، دمای بدن را اندازه‌گیری می‌نمایند. ویژگی کلیدی این ترمومترها ، قابلیت محاسبه دمای بدن در زمانی معادل دو الی سه ثانیه می باشد که بسیار کاربردی است و در مواردی که کودکان به علت تب ، آژیته‌ می‌باشند ، به طور سریع و دقیقی دمای بدن را نشان می‌دهند. البته لازم به توضیح است که دقت این نوع ترمومترها به وسیله برخی پزشکان مورد تردید واقع شده و ممکن است بیشتر به عنوان یک اقدام تکمیلی در کنار دماسنج‌های دهانی یا مقعدی مورد استفاده قرار گیرند.
ترمومترهای پایه‌ای همان‌طور که اشاره شد ، این ترمومترها قادر به محاسبه تغییرات اندک درجه حرارت بدن به منظور تعیین زمان تخمک‌گذاری در خانم‌ها می‌باشند و از این روش می‌توان به عنوان یکی از راه‌کارهای جلوگیری از بارداری استفاده نمود.
البته بانوانی که مایل به باردار شدن می‌باشند نیز از این نوع ترمومترها به عنوان بهترین زمان برای لقاح بهره می‌برند.

نحوه محاسبه درجه حرارت

دمای طبیعی بدن انسان در حدود 6/98 درجه فارنهایت می‌باشد ، اگرچه در طول شبانه‌روز در حد فاصل 97 تا 99 درجه فارنهایت متغیر است. دمای بدن در آغاز روز ، زمانی که فرد از خواب بیدار می‌شود ، دمای پایه‌ای محسوب می‌شود. زمانی که دمای بدن از 103 درجه فارنهایت در اطفال و یا105-104 درجه فارنهایت در بزرگسالان بالاتر برود ، باید با پزشک مشورت شود. علاوه بر مقیاس فارنهایت ، برخی ترمومترها بر پایه درجه‌بندی سانتی گراد تنظیم گشته‌اند. مقیاس فارنهایت ، به سادگی با کسر عدد 32 و سپس ضرب نمودن عدد به دست آمده در 9/5 ، قابل تبدیل به سانتی‌گراد است. بر این اساس درجه حرارت طبیعی بدن 37 درجه سانتی‌گراد ، معادل 6/98 درجه فارنهایت خواهد بود.

اختراع ترمومتر
ابداع این وسیله به منجم و فیزیکدان نامدار ایتالیایی ، گالیله ‌(1642-1564) نسبت داده می‌شود. در وسیله ابتدایی که گالیله در سال 1592 طراحی نمود ، تغییرات درجه حرارت در داخل لوله شیشه‌ای معکوس ، موجب انبساط و یا انقباض هوای درون آن گردیده و این امر باعث حرکت یک مایع در طول لوله می‌گشت. فیزیکدان آلمانی ، دانیل گابریل فارنهایت (1736-1686) ، ترمومتر دقیق جیوه‌ای را با معیار استاندارد جدیدی اختراع نمود که اکنون به نام خود وی ثبت گردیده است. اولین تقسیم‌بندی سانتیگراد (متشکل از 100 درجه) در سال 1742 به وسیله ستاره‌شناس سوئدی ، آندرس سلسیوس (1744-1701) طراحی گردید. این معیار تا سال 1948 که به افتخار خود وی به سلسیوس تغییر نام یافت تا آن زمان سانتی‌گراد خوانده می‌شد.